YENİ VALİ HÜLYA KAYA’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET: ÇİÇEK YERİNE DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞ İSTEDİ! « Haber Takip

22 Eylül 2023 - 13:17

YENİ VALİ HÜLYA KAYA’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET: ÇİÇEK YERİNE DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞ İSTEDİ!

YENİ VALİ HÜLYA KAYA’DAN ALKIŞLANACAK HAREKET: ÇİÇEK YERİNE DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞ İSTEDİ!
Son Güncelleme :

22 Ağustos 2023 - 15:38

Pendik’te kaymakamlık yaparken, yayımlanan kararnameyle Yalova Valiliği’ne atanan, kentin 3’ncü kadın valisi Hülya Kaya, göreve başladı.

 

Cumhurbaşkanlığı Valiler Kararnamesi ile Pendik Kaymakamlığı’ndan Yalova Valiliği’ne atanan Hülya Kaya, göreve başladı. Vali Kaya, kentte törenle karşılandı. Valilik bahçesinde düzenlenen törende çiçek takdim edilen Vali Kaya, daha sonra polis mangasını selamladı. Ardından il protokolüyle tanışan Kaya, sonrasında da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kaya, ilk defa vali olarak atanmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadığını belirterek, “Bu kutsal görevi şahsıma tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza ve şahsıma duyduğu güven nedeniyle İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya’ya saygı ve şükranlarımı arz ediyorum” dedi.

ÇİÇEK YERİNE DEPREMZEDELERE BAĞIŞ

Öte yandan Yalova Valiliği basın notunda, Vali Kaya, kendisine tebrik için çiçek gönderilmemesini istedi. Bunun yerine depremden etkilenen vatandaşlar için AFAD tarafından oluşturulan banka hesaplarına bağış yapılmasını isteyen Kaya, dekontun da Valilik Özel Kalem Müdürlüğüne ulaştırılmasını istedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.