Kabaktepe: “Teşkilatımız terini soğutmadan yollarda. Belediyemiz gecesiyle gündüzüyle milletine hizmet için çalışıyor. Hedef çok uzakta değil ama işimiz vaktimizden çok. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok yola devam”
AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Sultanbeyli AK Parti ilçe başkanlığı binasında AK Parti üyelerini ziyaret etti.

Kabaktepe’yi, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Tombaş ve teşkilat mensupları ağırladı.
AK Partili belediye başkanları ile devamlı bir araya gelerek, buluşmalarda 2023 hedefini vurgulayan Osman Nuri Kabaktepe, görüşme sonrasın sosyal medya paylaşımında şu sözlere yer verdi:
“Teşkilatımız terini soğutmadan yollarda. Belediyemiz gecesiyle gündüzüyle milletine hizmet için çalışıyor. Hedef çok uzakta değil ama işimiz vaktimizden çok. Her zaman dediğimiz gibi durmak yok yola devam.”

Ziyarette AK Parti ekipleri de, eylül ayı itibari ile sandık esaslı çalışmaya geçeceklerini, Sultanbeyli üyelerine ve eski teşkilat mensuplarına yapılan ziyaretlerden bahsettiler.
