İstanbul’da, döküm alanı yetersizliğinden şikayet eden kamyon sürücüleri, trafiği felç edebilecek bir eylem için yollara çıktı.
Kamyon sürücüleri, döküm sahası yetersizliğine dikkat çekmek için Anadolu yakasında Ümraniye Kavşağı ile Kavacık Köprüsü arasında, eylem hazırlığına geçti.
Sabah saatlerinde Ümraniye tesisleri önünde toplanan eylemcilerin amacı toplu halde çevre yoluna çıkmaktı.
POLİS MÜDAHALE ETTİ
Ancak polis, İstanbul trafiğini kilitleyecek; sayıları yüzlerle ifade eden kamyon konvoyunu çevre yoluna bağlanmadan önce durdurdu.
DAHA ÖNCE DE YAPMIŞLARDI
Yüzlerce kamyoncu geçtiğimiz yıl da bir eylem yapmıştı. Yine TEM yoluna çıkan kamyoncular trafiği felç ettiği gibi köprüde de büyük bir risk oluşturmuştu, köprü beşik gibi sallanmıştı.
