
Kadıköy- Tavşantepe Metro Hatı’nın Bostancı Durağı’nda önce bir kadına, sonra da araya giren bazı vatandaşlara bıçakla tehditler savuran eli bıçaklı saldırgan yakalandı. Saldırganın 20 suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
Kadıköy-Tavşantepe seferini gerçekleştiren metroda bir kadına bıçak çekerek hakaretler ve tehditler savuran E.Y. yakalandı.
İstanbul Emniyet’inden yapılan açıklamada, 32 yaşındaki E.Y. isimli şahsın 02:30 sıralarında yakalandığı ve hakkında adli tahkikat başlatıldığı ifade edildi.
E.Y.’nin kullanmak için uyuşturucu madde bulundurma, uyuşturucu madde ticareti, kasten yaralama, tehdit hakaret, kişi hürriyetinden yoksun kılma, mala zarar verme suçlarından toplamda 20 adet suç kaydı olduğu ortaya çıktı.
Dün gerçekleşen olayda, E.Y., kadın yolcuyla tartışmaya başlamış, ardından yanında taşıdığı bıçağı çıkartarak genç kadının üzerine yürümüş ve küfür etmişti. Saldırgan, kadını “Yüzünü keserim senin” diyerek tehdit etmişti.